Sökningens resultat

1351 Träffar för
Kultur
Kanarieöarnas kultur och arv
Upptäck den fascinerande kulturen på Kanarieöarna, konst, folkfester,
musik, traditioner och naturligtvis karnevalen.

Vandring

Vandringsleder på Kanarieöarna

Kanarieöarnas terräng har ett stort geologiskt värde. Att promenera genom naturen och dess vulkanlandskap ger en ojämförbar trygghet och känsla av frihet och välmående.

Vandring
Ge dig in i Alice värld och vandra längs Kanarieöarnas mest spektakulära leder
Ge dig in i Alice värld och vandra längs Kanarieöarnas mest spektakulära leder. Följ hennes steg och ge dig in i magiska landskap.
Idrott i naturen
Traillöpning
Trail Running är en sport med sinnesförnimmelser, då man måste veta vilka begränsningar man har och sin kapacitet. Därför är det bästa att praktisera sporten på en plats med obegränsade möjligheter.
Idrott i naturen
Klättring
Kanarieöarna erbjuder fantastiska förhållanden för klättring. På grund av det vulkaniska ursprunget kan man på alla öarna finna många olika typer av terräng och klippor.
Natur
Stjärnskådning
Kanarieöarna är internationellt kända för sina utmärkta förutsättningar för stjärnskådning. Himlens höga kvalitet beror på att den skyddas av lagen om astronomisk kvalitet för IAC:s observatorier. Dessutom har den utsetts till ”Starlight-reservat”.

Kust och strand

10 upplevelser som du inte får missa på Kanarieöarna

Välkommen till Kanarieöarna. Om du har hittat hit är det för att du undrar vad du ska se på öarna och hur du ska göra det. Här får du några säkra tips.

Vandring

7 magiska rutter för vandringsentusiaster

Kanarieöarna kan också utforskas till fots, både ovanför molnen och på havsnivå.

Idrott i naturen
Cykling
Cykla på en enslig väg på Kanarieöarna en solig dag, med en temperatur på omkring 20º, utan att möta andra fordon, och upptäcka ett nytt landskap efter varje kurva och jaga havet i horisonten.
Kultur
Den mest avslappnande musiken med inspiration från Kanarieöarna
Den mest avslappnande musiken med inspiration från Kanarieöarna. Sju spektakulära videor för att du verkligen ska känna av naturen på Kanarieöarna.