Sökningens resultat

1575 Träffar för
Categoría
Muséer och intressanta platser
Titular

Museo de la Ciencia y el Cosmos

El singular Museo de la Ciencia y el Cosmos se encuentra en San Cristóbal de La Laguna, y es uno de los museos más divertidos de Tenerife. Y es que en sus instalaciones puede encontrarse un planetario y numerosas actividades interactivas que hacen las delicias de los niños… y los mayores. Desde los puzles y juegos de lógica, pasando por las ilusiones ópticas y la posibilidad de tocar un auténtico meteorito, no hay un solo rincón en el que no se pueda aprender experimentando.

Categoría
Hamnar och sporthamnar
Titular

Puerto de la Restinga

En el sur de la isla de El Hierro se emplaza el último puerto del sur de Europa. Se trata del puerto de La Restinga, dedicado a las embarcaciones deportivas y pesqueras. Cuenta con 22 amarres preparados para embarcaciones de un máximo de 20 metros de eslora. Su calado oscila entre los ocho metros en pleamar y los dos metros en bajamar. Dispone, además, de varadero, ‘travelift’ de cinco toneladas y grúa.

Categoría
Hamnar och sporthamnar
Titular

Puerto de la Estaca

El puerto de La Estaca se ubica en el norte de la isla de El Hierro, cerca de Valverde. Aunque es un puerto dedicado al tráfico comercial y deportivo de pasajeros y de mercancías, dispone de una línea de atraque de 250 metros con 120 amarres disponibles. Estos atraques están preparados para embarcaciones deportivas de hasta 30 metros de eslora y 6,5 metros de calado. Entre sus servicios se encuentran una rampa móvil, ‘travelift’ de 40 toneladas, grúa y varadero.

Categoría
Golfbanor
Titular

Maspalomas Golf

Maspalomas Golf ritades 1968 av den kända golfbanearkitekten Mackenzie Ross och har ett trivsamt läge i naturparken Dunas de Maspalomas. Anläggningen ligger i turistkärnan Maspalomas på södra Gran Canaria och har en fantastisk utsikt över ett stort området med gula sanddynor som längst bort angränsar till Atlanten. Havsbrisen och solens värme gör spelet till en behaglig upplevelse varje dag, året runt.

Categoría
Naturområden
Titular

Corralejo naturpark

Corralejo naturpark är den perfekta platsen för den som vill njuta av Fuerteventuras vackra ökenlandskap. Den här kustremsan på 2,5 gånger 10,5 kilometer på öns nordostliga del inrymmer två vitt skilda områden som står i vacker kontrast mot varandra. I norr, intill Corralejos turistkärna, ligger Kanarieöarnas största sanddyner, ett vidsträckt fält med vit sand intill Atlantens turkosa vatten. Det södra området är dess raka motsats: vulkanlandskap i ockragula och röda nyanser med skrovliga och dramatiska former.

Categoría
Golfbanor
Titular

Real Club de Golf de Las Palmas

Real Club de Golf de Las Palmas har äran att vara Spaniens äldsta golfanläggning. Den grundades 1891, men det var inte förrän 1957 som den historiska arkitekten Mackenzie Ross ritade den nuvarande anläggningen där han utnyttjade calderan Bandama på nordvästra Gran Canaria. Det gynnsamma läget angränsar till en krater i en slocknad vulkan, vilket gör att spelarna ser öns bergstoppar, havet och de närliggande klipporna.

Vad gör man på Kanarieöarna i november?

November är den perfekta månaden för avkoppling och för att samla krafter innan julfirandet börjar.

Categoría
Golfbanor
Titular

Anfi Tauro Golf

Anfi Tauro Golf är en golfanläggning med en mycket säregen design. Det är de internationellt berömda golfarkitekterna Von Hagge, Smelek och Baril som har planerat den med avstamp i en Arizona-stil. Därför präglas banan av ett ökenlandskap i kombination med stenar och palmer, och den saknar även en typisk ruff. I stället har den områden med kompakt sand som är dekorerad med kaktusar. En riktigt nyskapande golfbana som ligger nära Puerto Rico på södra Gran Canaria.

Categoría
Hamnar och sporthamnar
Titular

Marina de Santa Cruz

Marina Santa Cruz ligger på östra Teneriffa, precis mittemot huvudstadens centrum. Den kallas även Marina del Atlántico och har 176 förtöjningsplatser vid sina pontoner samt dricksvatten och elektricitet. Kajens förtöjningsplatser vid stadens reguljärtrafikshamn rymmer stora båtar som är upp till 60 meter långa. Maxdjupet vid Marina Santa Cruz är 35 meter medan minimidjupet, som är vid hamninloppet, är åtta meter. Den här småbåtshamnen har kran, toalett och dusch.

Categoría
Hamnar och sporthamnar
Titular

Småbåtshamnen Las Palmas de Gran Canaria

Småbåtshamnen Las Palmas ligger på nordöstra Gran Canaria och är en integrerad del av huvudstaden. Att lägga till med yachten vid någon av de pontoner som övervakas dygnet runt och att befinna sig direkt i stadskärnan är en av de stora fördelarna med den här hamnen. De 1 250 förtöjningsplatserna är fördelade längs tre pirer. En av dem är byggd för båtar på upp till 45 meter.