SENASTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) här

ÖN

LANZAROTE

DEN
ANNORLUNDA ÖN
En ö med svart och rödaktig vulkanisk jord som, tillsammans med tystnaden och stillheten, gör att det känns som om du befinner dig på en annan planet.
VINER
MED URSPRUNGSBETECKNING
Ett bra sätt att bekanta sig med ön är att besöka vinkällarna och provsmaka ursprungsmärkta viner av malvasiadruvor.
EN MÖTESPLATS FÖR
SPORTINTRESSERADE
Tack vare de långa och soliga dagarna brukar idrottare från hela Europa välja Lanzarote som favoritdestination för att cykla, löpa, simma eller utöva vattensporter.
BIOSFÄRRESERVAT
Öns miljömässiga betydelse uppmärksammades av UNESCO 1993.
Välkommen Till Lanzarote
Den säregna och mångfärgade vulkaniska jorden välkomnar dig. Och lugnet och tystnaden över hela ön bjuder in till avkoppling där du kan vila upp dig under de långa och ljusa dagarna.

De speciella landskapen bildar ett högst betydelsefullt ekosystem som har uppmärksammats internationellt. Det är en utmärkt miljö för att koppla av och gå vilse bland vulkanerna, grottorna eller de orörda stränderna. Stanna, sedan upp ett ögonblick och insup öns stillhet. Det kommer att kännas så avlägset att det känns som om du är på månen.
/
Nationalparken
Timanfaya
Parken är ett bevis på relativt sentida och äldre vulkanaktiviteter som visar upp en av Kanarieöarnas mest imponerande syner. Den nästan totala avsaknaden av växter, de ojämna formerna och alla olika färger som rött, ockra, svart och orange tar dig till platser som du aldrig har kunnat föreställa dig.
/Detta får du inte missa/