Kryssningar mellan Kanarieöarna

Kanarieöarna är en förstklassig destination för kryssare från hela världen. Det blir vanligare och vanligare att se stora fritidsbåtar från de viktigaste sjöfartsföretagen ligga förankrade i öarnas hamnar som är utrustade med modern infrastruktur som perfekt ansluter till stadens centrum, något som gör att man kan utnyttja tiden i land till max och njuta av den charm som varje ö har. Det är bara en fråga om att planera besöken väl.

17:06
Título
Cruceros
Póster
DEC TEST video
DEC TEST video
Tipo
Ancho completo
Contenido

En kryssning mellan Kanarieöarna

Besöka Kanarieöarna under en kryssning har dubbel fördel. Du kan njuta av bekvämligheten, servicen och nöjesutbudet ombord samtidigt som du upptäcker vad var och en av öarna i skärgården har att erbjuda. Man brukar kunna ta sig till centrum till fots även om man också kan hyra en bil för att köra runt på ön om man har tid. Om inte finns det lika varierande som attraktiva alternativ: göra ett kulturellt besök på museum och teatrar, shoppa, prova på de bästa lokala rätterna på restauranger eller tapasbarer,eller utforska de naturliga sevärdheterna som finns på öarna. Detta utan att köra långt eller packa upp i varje hamn.

Imagen
Imagen
Contenido

Vad man kan göra på några timmar

Varje uppehåll på öarna kan bli ett oförglömligt uppehåll. Under denna tiden kan man promenera över en vulkan, gå i Christofer Columbus fotspår, simma utefter de näst intill oändliga stränderna i världens bästa klimat, avnjuta utmärkta och världskända viner och ostar, utforska vandringsleder mellan tusenåriga träd som ser ut att komma från en sagobok, passera raviner och vattenfall, tappa bort sig i de gamla fina stadsdelarna eller se hur delfinerna hoppar i frihet...

Man ska inte oroa sig för att inte ha så gott om tid. De viktigaste hamnarna på öarna har ett varierat utbud restauranger och kaféer och en del har till och med intressanta maritima museum som är värda ett besök. Dessutom finns det ett utbud med tillgängliga rutter som kan göras på några få timmar eller lite mer än 30 minuter, om det handlar om att gå en sväng i omgivningen.

Título

Upptäck mer av Kanarieöarna

Imagen