Kanarieöarna väntar på dig

Åtta öar i Atlanten där man kan koppla av och komma bort från rutinerna och komma tillbaka med ny energi. Upptäck deras vulkannatur, koppla av på paradisöar, gå in i tusenåriga skogar, flyg med blicken över raviner och stup, spegla dig och bada i kristallklara vatten…

Contenido

Njut av olika typer av extraordinära landskap och får oändliga upplevelser. Ah! Kom ihåg gastronomin, den traditionella, och den nya som leds av prestigefyllda kockar; och glöm inte heller att lära känna det värdefulla historiska arvet och inte heller kulturen på öarna, både de gamla nybyggarnas kultur och den aktuella kulturen.

Och bäst av allt: kom när du vill, vilken årstid du vill. Vi pratar om öarna med oändlig vår. Vi pratar om världens bästa klimat.

Kom och upplev det.

00:00
Título
Du måste komma hit - Kanarieöarna
Vídeo
Póster
Tienes que venir aquí, Islas Canarias
Tienes que venir aquí, Islas Canarias
Tipo
Ancho completo
Imagen
Tenerife
Tenerife
Contenido

Lev upp!

Timmar i sanden under solen och uppfriskande dopp i havet gör att kropp och själ kopplar av. Men det gör också närheten till skogar, berg och överrumplande vulkanlandskap som laddar oss med energi. Och nätterna med blicken fäst på stjärnorna. Eller att lyssna på vågorna som bryter medan vi avnjuter en utmärkt måltid vid havet.


Contenido

Och eftermiddagarna? Att uppleva dem i gott sällskap, och skåla i något av de kanariska vinerna med ursprungsbeteckning, får oss att glömma klockan för att intensivt njuta av ögonblicket. Allt detta utan att underskatta en session SPA eller thalassoterapi, efterföljt av återuppbyggande massage i någon av de specialiserade inrättningarna. Eller stanna helt enkelt en eftermiddag på boendet som det finns många av.

Allt detta, och mycket mer, gör dem till vitaliseringsöar, ett stort nöjesområde i fria luften att utnyttja vilken dag som helst under året, och varifrån du kommer tillbaka hem som ny.

Contenido

Vulkanmark och överfylld natur

Miljontals år för att vara som de är, åtta öar som har skjutits upp från Atlantens botten upp genom Atlantens yta. Vulkanöar där livet har brutit ut, har kunnat hitta sin plats för att förvandla denna skärgård till en av de platser med störst biologisk mångfald i världen. Stora vulkaner och mystiska lavamarker som samlever med frodiga skogar; sparsamma och vågiga landskap som alterneras med djupa raviner täckta med grönska; frodiga dalar som tar slut vid abrupta stup... Land i tusen färger och hav i blått, ställen där världsunika arter lever. Och om du lyfter blicken är den där: en ren och klar himmel som bjuder in dig att räkna stjärnorna. 

Contenido

Önska, önska... här hittar du det

Några dagars semester på Kanarieöarna ger mycket. Framförallt får du energi för att njuta av en lång rad aktiviteter, dag och natt. Utöva några av ”vind- och vågsporterna” som surf eller windsurf, utforska oceanbotten, observera magnifika valarter som simmar i frihet... På land kan vi vandra eller göra kamelutflykter, roa oss i förstklassiga vattenparker eller gå på zoo; man kan också gå i botaniska trädgårdar, på akvarium, museum och se arkeologiska utgrävningar. Dessutom, finns det alltid tid för shopping men spara krafter för att njuta av natten på något av modeställena eller gå på tillställningar och konserter.

Contenido

Så nära och så säkert!

Det bästa klimatet, underbara stränder, extraordinärt landskapsutbud, oräkneliga planer för par, med vänner, familj eller ensam... Det är ett privilegium att få njuta av detta och mycket mer bara några timmar bort från vilken europeisk stad som helst. Förutom att det ligger avståndsmässigt nära, gör det trevliga och extrovertida folket att du känner dig nära, som hemma. En destination som erbjuder säkerhet tack vare att de uppfyller de högsta europeiska standarderna, med förstklassig sjukvård och övrig nödvändig service.  Kanarieöarna har förstärkt och implementerat nya säkerhetsprotokoll för sjukvården för att minska alla risker.

Imagen
Playa de la Francesa
Playa de la Francesa

Lär känna dem en och en

Contenido

Tenerife, 100 % liv

Stränder, vandringsleder, skogar, vattenparker. Observera valar och delfiner som simmar i frihet, eller promenera i de gamla stadsdelarna. Och spela golf under blå himmel? Också. Naturligtvis är ett besök på Teide obligatoriskt, nattetid är det dessutom en magisk plats för att se på stjärnorna. På Tenerife är allt möjligt.

Mer information


 

Contenido

Gran Canaria, sagoön

Denna «miniatyrkontinent» är en kontrasternas ö. På samma dag kan vi njuta av stranden, som Maspalomas och dess imponerande sanddynor, och av de inlandslandskapen, med kanarietallsskogar, raviner, vulkankalderor... Vi kan också koppla av på ett SPA och göra oss iordning inför nattlivet.

Mer information


 

Contenido

Lanzarote, den annorlunda ön

Så annorlunda att dess landskap ser ut att tillhöra en annan planet, så är fallet med Nationalparken Timanfaya. Vulkaner och lavamarker som försvinner i fjärran, ett ögonkast som stannar upp inför alla de olika färger som denna, vad det verkar som, sterila mark har. Lanzarote är också en synonym för stränder, vita hus och vindruvsodlingar.

Mer information


 

Contenido

Fuerteventura, Kanarieöarnas strand

Oändliga stränder med vit sand och turkosa vatten, många av dem ensliga. Det är drömmen för dem som hittar i dessa speciella ställen sitt eget speciella paradis för att koppla av, känna havsbrisen, sola, bada i lugnt och kristallklart vatten... Men också för dem som vill känna adrenalinet medan man surfar på vågorna och utmanar vinden.

Mer information


 

Contenido

La Palma, la Isla Bonita (den fina ön)

Det är den gröna ön. Grön med sina frodiga skogar med kanarietallar och grön av laurisilva, en växtformation från tredje eran som har hittat skydd här. Vulkanlandskapen som Nationalparken Caldera de Taburiente och dess höjder imponerar, där ligger de ett av de viktigaste astronomiska observatorierna i världen.

Mer information


 

Contenido

La Gomera, känn dig unik

Legend och magi Den uråldriga historien och kulturen vars maximala uttryck är silbo gomero (visselspråk från La Gomera). Ön ger skydd åt en av de äldsta och bäst bevarade laurisilvaskogarna i världen, den ligger i Nationalparken Garajonay. Lavahalsar, raviner som slutar på stranden med vulkansand, vackra palmlunder... Den är unik.

Mer information

Contenido

El Hierro, ön med lugn

Den är tystnaden och svindlande panoramautsikter. Vulkanlandskap som övertar själen. Det är lugnet över dess byar, det pausade och långsamtgående livstempot. Det är ett klart hav, fullt med liv, oemotståndligt för dykälskare. Vandringsleder som går igenom skogar men också genom lava och sand. Det är en ö att känna.

Mer information


 

Contenido

La Graciosa, en liten skatt

Den minsta av Kanarieöarna. En plats för att tappa bort sig på, de ensamma stränderna med vit sand och turkost vatten. Hys in dig i de små vita husen, nästan vid strandkanten, och njut av underbar friterad fisk medan du tittar på eftermiddagssolen och det orange ljuset som lyser på de imponerande branta klipporna i norra delen av Lanzarote.

Mer information