SENASTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) här

ÖN

GRAN CANARIA

EN
KONTINENT
I MINIATYR
En liten kontinent med alla typer av upplevelser gör att varje dag blir speciell. Här finns stränder med gyllene sand, häpnadsväckande naturlandskap och det finns även en storstad i närheten med ett brett fritidsutbud för alla.
60 KM AV
STRÄNDER
Upptäck stränder som skiljer sig lika mycket som landskapen som gömmer sig på ön. Nästintill 6 mil stränder på en 23,6 mil lång kust under en ljuvlig sol som alltid skiner och fyller dig med energi.
BIOSFÄRRESERVAT
Den vulkaniska terrängen, förekomsten av makaronesisk flora och de omfångsrika tallskogarna har bidragit till denna utmärkelse från UNESCO.
VÄLGÖRANDE
BEHANDLING
De första turisterna som ville ingjuta ny energi i sina liv kom till Gran Canaria för 150 år sedan för vädrets skull. I dag har denna sed utvecklats till ett brett utbud av spa- och hälsoanläggningar.
Välkommen Till Gran Canaria
Gran Canaria är ett populärt resmål med nästan 6 mil stränder där du kan koppla av med familjen. Öns västra del har dessutom utsetts till ett biosfärreservat. En minikontinent med alla typer av upplevelser där du hittar allt du behöver för att göra varje dag speciell. Ta en båttur och titta på valar, vandra i de kanariska tallskogarna, roa dig i en vattenpark, promenera längs shoppinggatorna, gå på museer eller koppla av på en lugn strand.

Vad känner du för i dag? På Gran Canaria är allt möjligt.
/
Maspalomas
Sanddynor
Ett nytt landskap varje dag
Den här förvånansvärda blandningen mellan öken och oas på öns södra del är ett unikt naturområde tack vare den vackra miljön och de flera olika ekosystemen. Dessa sanddynor, som vinden ständigt formar, gör att landskapet förändras varje dag. De är även ett av områdets främsta turistmål.
/Detta får du inte missa/