SENASTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) här

Från en ö till en annan Rör dig på arkipelagen

Välj vilken ö du vill resa från

La Palma El Hierro La Gomera Tenerife Gran Canaria Fuerteventura Lanzarote La Palma El Hierro La Gomera Tenerife Gran Canaria Fuerteventura Lanzarote

Välj vilken ö du vill resa från

VÄLJ VILKEN Ö DU VILL KOMMA TILL

Kanarieöarna erbjuder många möjligheter att åka runt på alla öarna och kunna resa mellan dem på ett snabbt och bekvämt sätt. Alla har flygplatser och hamnar med olika bolag som täcker en hel del rutter. Dessutom är avstånden så korta att det inte tar lång tid för dig att fara från en plats till en annan.

By plane

Arkipelagen har 8 flygplatser som sammanbinder alla öarna. Flygtiden är i alla fall mindre än en timme och det finns många avgångar under hela dagen.

Du kan välja mellan olika flygbolag för din resa:

By boat

Att resa med båt mellan öarna brukar vara det billigaste sättet och dessutom blir det ett helt annat panorama eftersom det är lätt att få se delfiner och andra arter. Du kan fara från en ö till en annan med de olika bolagen som ofta har båtturer till låga priser. Man kan även resa ombord på en kryssning.

Excursions

Ett annat sätt att besöka grannöarna är genom organiserade utflykter med båt eller segelbåt som seglar ut och kommer tillbaka samma dag och erbjuder möjligheten att se nya platser utan att man måste övernatta.

Utflykter mellan öar