Bröllop på Kanarieöarna

De häpnadsväckande landskapen på Kanarieöarna är perfekta för att besöka och uppleva som par. Det är hela tiden fler och fler från hela Europa som är intresserade av att fira sitt bröllop i skärgården. Med det oförbätterliga klimatet under hela året, sagolandskapen och utmärkta och moderna infrastrukturer, är ett bröllop på Kanarieöarna, utan tvivel, ett oförglömligt bröllop.

24:25
Título
Bodas en las Islas Canarias
Póster
DEC TEST video
DEC TEST video
Tipo
Ancho completo
Contenido

Ett bröllopsklimat

En destination bara några timmars flygtid från de största europeiska städerna, med paradischarm där lugnet, avkopplingen och det fantastiska klimatet är säkra inslag, är den perfekta destinationen för ett bröllop. Kanarieöarna har ett stort utbud med ställen där ett bröllop kan firas. Enklaver som Jameos del Agua, utvecklad av den kanariska artisten César Manrique, på Lanzarote, trädgårdar som La Marquesa, på Gran Canaria,och spektakulära naturområden som Mirador de La Peña, på El Hierro, gör ceremonin till ett oförglömligt ögonblick.

Contenido

De mest romantiska platserna

Alla öar har något gemensamt, även om de skiljer sig åt: ovanliga ställen, ställen som genom sin magi och storhet har en romantisk och fängslande gloria.  Utsiktsplatser som Tamadaba, på Gran Canaria, varifrån man ser solnedgången, tusenåriga skogar att promenera i som t.ex. Garajonays Nationalpark, eller naturbassänger, vattenfall och naturligtvis vackra ödestränder som Benijo på Tenerife, eller Corralejo på Fuerteventura, med sina spektakulära dynor med vit sand. Ställen att förälska sig i ... och att bli förälskad på.

Imagen
Contenido

Resa med partner

På Kanarieöarna hittar du alla slags aktiviteter för par, det kan vara under smekmånaden, för en speciell och annorlunda alla hjärtans dag eller för att fira bröllopsdag. Ojämförbara naturområden, privilegierat klimat hela året och de bästa installationerna och infrastrukturerna: magnifika hotell, villor och SPA:n som kombinerar perfektion, nöje och avkoppling. Autentiska paradis för att trivas med din partner mer än någonsin och koppla bort allt annat.