SENASTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) här

Resa till
Kanarieöarna iMars

Denna månad betecknas av vårens ankomst, en mycket efterlängtad årstid. Det gäller på de flesta platserna – men på Kanarieöarna skiljer sig inte mars så mycket från resten av året, eftersom här är temperaturen alltid mild, och därför kan du njuta av en dag på stranden även under de månader som normalt är de kallaste.
22° C
i genomsnitt

10 timmar
sol om dagen

Denna månad
rekommenderar vi ...

1
Ta vara på
det bra vädret

Om du föredrar att göra andra saker än att hänga på stranden hela dagen, sätt då på dig vandringsskorna och upptäck de otroligt varierade vandringslederna på Kanarieöarna. På bara några kilometer befinner du dig på nya höjder och upptäcker ett nytt landskap, växtlighet och flora.

Det finns rutter för alla nivåer som skapats av proffs och som erbjuder en perfekt möjlighet till att lära känna skyddade områden på öarna under din semester i mars.

Leder fyllda med magi
Rutter

2

Nöjesparker

Dagarna bara svischar förbi när du susar ned för vattenrutschbanor i högsta fart, tar en titt på världens största samling med papegojor eller spatserar omkring i en by i vilda västern ... Visste du att det finns nöjesparker för alla smaker på Kanarieöarna? Djurparker, vattenparker och temaparker som Sioux City eller Angry Birds Activity Park, vattenparker som Siam Park, som är Europas största och mest imponerande.

Siam Park
Loro Parque
Angry Birds Activity Park
Maroparque
Oasis Park

3
Och framåt
skymningen…

När dagen börjar gå mot skymning då erbjuds något som är bland det vackraste man kan beskåda: en otrolig solnedgång som du kan njuta av under din promenad längs stranden eller i bergen i trevligt sällskap.

Från playa de Famara på Lanzarote kan du uppleva en solnedgång utöver det vanliga, särskilt när den sammanfaller med lågt tidvatten. Och om du är på La Restinga (El Hierro), kommer du även att bli begeistrad av solnedgången vid Mar de las Calmas.

Playa de Famara
La Restinga

Botas de montaña
Linterna