SENASTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) här

Resa till
Kanarieöarna ijuli

Vad kan du hitta på under din semester i juli? Vad som än faller dig in. Res till en plats med en behaglig temperatur och njut av naturen, kulturen och sport. Finn en strand med den där sandfärgen som du alltid drömt om, upptäck små byar fyllda med tradition och hitta din plats bland vågorna.
27° C
i genomsnitt

12 timmar
sol om dagen

Denna månad
rekommenderar vi ...

1
En sommar som
erbjuder allt

Vi börjar med en klassiker för semestern i juli: de oändliga stranddagarna där ditt enda bekymmer är att njuta av solen, sanden och havet. Oavsett om du gillar stränder med ett komplett serviceutbud eller de undangömda små vikarna

Du kan även dra fördel av ljuset under denna säsong för att njuta av den friska naturen och upptäcka vackra landskap med hjälp av de omfattande vandringslederna.

Populära stränder
Orörda stränder
Stränder för barn
Vandringsleder

2
Upplev
Fiestas
del Carmen

En av de mest känsloväckande ceremonierna som hedrar havets skyddshelgon är la procesión marinera på La Graciosa, som är en liten ö nordväst om Lanzarote. Även om ön har en yta på mindre än 30 km2 och det endast finns två byar där, ger dess invånare verkligen allt i firandet.

Och efter festen finns det inget som går upp mot ett dopp i det turkosfärgade vattnet på denna speciella ö.

Caleta de Sebo
Rutter på La Graciosa

3
Det är nu
vinden
börjar blåsa

Din semester i juli är ett av de bästa tillfällena att plocka fram seglet eller draken och ta dig fram över vattnet runt Kanarieöarna. Under denna tid på året förs du genom vågorna med hjälp av av passad- och terral-vindarna. Av denna anledning hålls under dessa datum flera olika tävlingar i windsurfing och kitesurf.

Spots för windsurfing
Spots för kitesurf

Badkläder
sandaler
– eller som de kallas här: "cholas".