Salobre Golf Old Course & New Course

Två golfbanor inom samma komplex nära Maspalomas
Salobre Hotel Resort & Serenity, beläget på Gran Canarias södra del på en unik plats i en naturomgivning med privilegierad utsikt över Atlanten och golfbanan. Man hart tänkt på allt för att tillhandahålla njutning, avkoppling, lugn och välmående. Denna 5-stjärniga resort har öns exklusivaste installationer och tjänster: golf, hälsocenter, folktom omgivning, olika gastronomiska ställen och mycket mer. Och om Salobre Hotel har fått utnämningar för något så är det för golfen, det utsågs till Spaniens bästa golfhotell 2016. Gran Canarias enda resort med två 18-hålsrundor, New och Old Course (Nya och gamla banan) som från 17 oktober omvandlas till tre rundor genom att kombinera 18 hål från Old Course och 9 (hål 1 till 3 och 13 till 18) med ett par 36 från New som återigen tar emot de golfare som mest njuter av en bana med ojämförbar personlighet. Salobre Golf är avsett för spelare på alla nivåer och har några av de mest krävande och utmärkande hålen, på grund av sin omgivning med stenar och utmaningen som golfaren erbjuds. Dessutom har denna bana mycket charm då den är helt integrerad i resorten och i naturomgivningen som respekterar landskapet till max.
Spela golf på Gran Canaria vid en 5-stjärnig resort
Banan New, byggdes 2008 och renoverades med nya utslagsplatser för 4 år sedan. Designad av Ron Kirby, har banan utvecklats brett under de senaste åren. Omgiven av natur och med utsikt över bergen och resorten gör att utmaningen att klara handicapet endast är ytterligare ett skäl att för att spela. Banan Old invigdes 1999 och är den som tar emot alla resortens besökare. En vacker bana med riklig växtlighet, hål skapade för att roa sig och för att prova tekniska slag från den professionella kretsen. Designad av Roland Favré, har denna 18-hålsbana PAR 71 anordnat mästerskap så viktiga som PGA de España, 2006, och spanska mästerskapen Senior damer 2001, och nyligen, i augusti 2022, anordnades mästerskapet Golf de Canarias Amateaur. Som om det inte räckte med det har Salobre Golf ett ”Club Fitting Centre”, ett ställe som hjälper spelaren att förbättra sitt spel genom att använda den senaste teknologin ”Trackman System”. Detta system speglar alla detaljer i spelarens swing-rörelses variationer med precision som en stridsradar som ger förslag för att förbättra dina slag och då också resultaten på banan.
Even
71 & 36
Handicap
-
Hole number
18 & 9
Round time
-
Accomodation
Catering
Parking
School
Putting green
Localidad
Maspalomas
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
- Lämna aldrig någon form av avfall i omgivningen, detta inkluderar fimpar. Matrester bidrar till förökningen av gnagare och vildkatter.
- Använd papperskorgar och, om möjligt, sortera soporna.
- Använd installationerna på ett ansvarsfullt sätt och enligt anvisningar från centret.
2
258
258
262
10045