Salobre Golf Old Course

Två golfbanor inom samma komplex nära Maspalomas

Salobre Hotel Resort & Serenity, beläget på Gran Canarias södra del på en unik plats i en naturomgivning med privilegierad utsikt över Atlanten och golfbanan. Man hart tänkt på allt för att tillhandahålla njutning, avkoppling, lugn och välmående. Denna 5-stjärniga resort har öns exklusivaste installationer och tjänster: golf, hälsocenter, folktom omgivning, olika gastronomiska ställen och mycket mer. Och om Salobre Hotel har fått utnämningar för något så är det för golfen, det utsågs till Spaniens bästa golfhotell 2016. Gran Canarias enda resort med två 18-hålsrundor, New och Old Course (Nya och gamla banan) som från 17 oktober omvandlas till tre rundor genom att kombinera 18 hål från Old Course och 9 (hål 1 till 3 och 13 till 18) med ett par 36 från New som återigen tar emot de golfare som mest njuter av en bana med ojämförbar personlighet. Salobre Golf är avsett för spelare på alla nivåer och har några av de mest krävande och utmärkande hålen, på grund av sin omgivning med stenar och utmaningen som golfaren erbjuds. Dessutom har denna bana mycket charm då den är helt integrerad i resorten och i naturomgivningen som respekterar landskapet till max.

Even
71
Handicap
36 ladies & 28 gentlemen
Hole number
18
Round time
-
Buggy
Accomodation
Catering
Club rental
Parking
School
Pitching area
Putting green
Localidad
Maspalomas
For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
- Lämna aldrig någon form av avfall i omgivningen, detta inkluderar fimpar. Matrester bidrar till förökningen av gnagare och vildkatter.
- Använd papperskorgar och, om möjligt, sortera soporna.
- Använd installationerna på ett ansvarsfullt sätt och enligt anvisningar från centret.
2
258
258
262
10045