Loro Parque

Unik späckhuggarshow på Kanarieöarna
Loro Parque har den enda späckhuggarshowen på Kanarieöarna. Djurparken ligger i Puerto de la Cruz på norra Teneriffa och är känd för en uppvisning som knappt går att beskriva utan man måste uppleva den själv. Där dansar späckhuggare till rytmen av musiken och dyker ner i en gigantisk genomskinlig tank där man kan se alla deras rörelser i vattnet. Hoppen och akrobatkonsterna är så dramatiska att vattnet ofta skvätter över de första åskådarraderna. Det är definitivt något man inte får missa när man är här.
Världens största samling papegojor i Puerto de la Cruz
Med över 300 papegojarter och en imponerande samling exotiska fåglar är Loro Parque kända över hela världen. Målet med Stiftelsen Loro Parque är att skydda och bevara utrotningshotade djur och därför har parken världens största pingvinarium med fler än 250 pingviner. Här finns även ett akvarium där fiskar och hajar simmar bland koraller mycket nära besökarna och på dess enorma anläggning vilar gorillor, tigrar och till och med myrslokar. Det hårda arbetet har lett till att djurparken 2008 utsågs till Animal Embassy tack vare sin hållbara och ansvarsfulla hantering.
Catering
Parking
Shows
Localidad
Puerto de La Cruz
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
- Använd installationerna på ett ansvarsfullt sätt och enligt anvisningar från centret.
- Använd papperskorgar och, om möjligt, sortera soporna. Släng inte cigarettfimpar på marken.
- Respektera och sköt om de olika elementen i samhället (informationspaneler, räcken, bänkar, belysning...).
Etiketter
Etiquetas
1
9
54805 14
262
262
10045