Tacones Prohibidos

Gran Canaria

Evenemanget hålls

27 October 2023

Islas

Gran Canaria

Descripción del evento

"Det här är ingen monologshow, det är en show av kvinnliga karaktärer för att bättre förstå hälften av världens befolkning.
Ja, eftersom 49,5 % av människorna som bor på denna planet är kvinnor – 3,8 miljarder – och många av dem tar på sig de där klackarna varje dag som tjänar till att fortsätta bryta igenom och bryta tystnaden i århundraden.
De är de anonymas segrare, uppfinnare av drömmar och beskyddare av frihet. Vissa är bräckliga hjältinnor i vardagen. Andra är överlevande från den tystade historien.
Våra karaktärer representerar miljontals kapabla kvinnor - skickliga eller ofullkomliga, ibland till och med hysteriska, men alltid oumbärliga. Kvinnliga älskare av det förbjudna, älskarinnor av passion och framför allt ägare av deras framtid.
Denna show innehåller 5 porträtt av kvinnor genom 5 texter och 5 låtar i ett 60-minuters stort hjul av känslor. Från monotoni till lust, allt du behöver göra är att byta hälar, klättra upp till de förbjudnas himmel och låta livet och skådespelerskan Lili Quintana överraska dig.
"

Kategori

Categoría del evento

Bio Och Teater

Ålder

Pris

Vänligen kontrollera webbplatsen för event/biljetter

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React