Ojete Calor

Gran Canaria

07 September 2024

Islas

Gran Canaria

Descripción del evento

"Subnopop Kings är som fysiskt värst, men de fortsätter att regera.

Efter framgångarna med deras turnéer """"Pena De Bofetón Que No Te Dieron A Tiempo 2022 Glóbal Tour"""" och """"Mariquitas, Gitanos, Gangosos Y Suegras 2023 Gira Europea"""", som tog Spanien med storm och lockade mer än 100 000 subnopopop-fans och erövra några av de viktigaste festivalerna, kommer deras nya satsning för 2024: """"Vota UPyD Summer Tour 2024"""".

Den här gången förbereder de sig för att fylla de stora lokalerna och lovar att höja sin framgång ännu högre. Det kommer inte att råda någon brist på festivalföreställningar, för enligt dem är slarviga indies som saknar melodi helt tråkigt, så gör dig redo att dö av njutning!

Carlos Ojete och Aníbal Calor kommer inte att misslyckas med att släppa hits som """"Viejoven"", """"Morreo"", """"Tonta gilipó"", """"Opino de que"""", """"Mocatriz"""", """"Agapimú"" "", """"Extremismo mal"""", """"Cuidado con el cyborg"""", """"Qué bien tan mal"""", och det kommer till och med att finnas plats för de där lite fula låtarna som också kännetecknar dem. Missa inte det!
"

Kategori

Categoría del evento

Humor

Ålder

Pris

Vänligen kontrollera webbplatsen för event/biljetter

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React