Tenerife

Festival Veranos del Taoro

Evenemanget hålls

1 to 5 August

Islas

Tenerife

Descripción del evento

"""Taoro sommaren dra nytta av de exceptionella klimatförhållandena på en ö med evig vår, stora namn inom nationell dramatik och en privilegierad naturmiljö, Parque de la Sortija, i kommunen Puerto de la Cruz, för att starta sin egen tradition av öppen- Air Theatre Med Taoro summers samlar vi traditionen av evenemang som Regent's Park Open Air Theatre i London eller Shakespeare in the Park i New York där teatern, trots att den är helt utomhus, har omklädningsrum för den tekniska och konstnärliga skådespelaren eller makeupavdelningen .

En av de kännetecken som kommer att definiera denna händelse kommer att vara dess pedagogiska kallelse, det obestridliga värdet av dess tolkare, obestridligheten som ett värdefullt verk hos de representerade texterna och en strävan att föra kvaliteten på det talade ordet närmare publiken längre bort. från dessa sammanhang tack vare mångfalden av förslagen som kommer att truffela programplaneringen av dessa tre dagar av lokal kultur.

Ramverket kommer att främja njutningen av eftermiddagen och natten för att fylla hjärnan inte bara med kognitiva stimuli, utan också med sensoriska och upplevelsemässiga."""

Kategori

Categoría del evento

Festival

Ålder

Pris

Vänligen kontrollera webbplatsen för event/biljetter

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React