SENASTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) här

Aqualava WaterPark

Aqualava Waterpark Parques acuáticos de Lanzarote
Aqualava Waterpark Parques acuáticos de Lanzarote
Aqualava Waterpark Parques acuáticos de Lanzarote

En vattenpark i ett lägenhetskomplex på Playa Blanca

Aqualava Waterpark är en vattenpark som ligger i lägenhetskomplexet Relaxia Lanzasur Club. Komplexet ligger på Playa Blanca på södra Lanzarote och kombinerar vila med underhållning. Parken är öppen för alla, men det är bara de som bor i lägenheterna som har gratis inträde så förutom att tillbringa dagen bland vattenattraktioner har man även tillgång till minigolf, spa, snabbköp och kvällsunderhållning. En perfekt park för en oförglömlig familjesemester.

Vattenattraktioner i uppvärmda swimmingpooler på Lanzarote

Vattenparken Aqualava Waterpark har många åkattraktioner som passar alla. I barnområdet finns ett slott med rutschkanor i olika former och en stor spann som häller ut vatten med jämna mellanrum. Río Lento är perfekt för att låta sig föras fram av strömmen – antingen ensam eller tillsammans med någon annan. Förutom vattenrutschkanor för vuxna finns här även en rolig swimmingpool med konstgjorda vågor. Utmärkande för den här parken är att det är en hållbar vattenpark eftersom den använder geotermisk energi från området för att värma upp swimmingpoolerna.

Isla Lanzarote

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TILL WEBBEN

DISCOVER