Aqualava WaterPark

En vattenpark i ett lägenhetskomplex på Playa Blanca

Aqualava Waterpark är en vattenpark som ligger i lägenhetskomplexet Relaxia Lanzasur Club. Komplexet ligger på Playa Blanca på södra Lanzarote och kombinerar vila med underhållning. Parken är öppen för alla, men det är bara de som bor i lägenheterna som har gratis inträde så förutom att tillbringa dagen bland vattenattraktioner har man även tillgång till minigolf, spa, snabbköp och kvällsunderhållning. En perfekt park för en oförglömlig familjesemester.

Vattenattraktioner i uppvärmda swimmingpooler på Lanzarote

Vattenparken Aqualava Waterpark har många åkattraktioner som passar alla. I barnområdet finns ett slott med rutschkanor i olika former och en stor spann som häller ut vatten med jämna mellanrum. Río Lento är perfekt för att låta sig föras fram av strömmen – antingen ensam eller tillsammans med någon annan. Förutom vattenrutschkanor för vuxna finns här även en rolig swimmingpool med konstgjorda vågor. Utmärkande för den här parken är att det är en hållbar vattenpark eftersom den använder geotermisk energi från området för att värma upp swimmingpoolerna.

Catering
Offers
Is accessible
Localidad
Playa Blanca
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
  • Använd installationerna på ett ansvarsfullt sätt och enligt anvisningar från centret.
  • Använd papperskorgar och, om möjligt, sortera soporna. Släng inte cigarettfimpar på marken.
  • Respektera och sköt om de olika elementen i samhället (informationspaneler, räcken, bänkar, belysning...).
Etiketter
Etiquetas
3
9
14 54805
262
262
10045