SENASTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) här

Parque Acuático Oasis Lago Taurito

Oasis Lago Taurito Parques acuáticos de Gran Canaria

Ett hotell med en vattenpark på Gran Canaria

Oasis Lago Taurito är perfekt för både avslappning och underhållning eftersom det är den enda vattenparken på Gran Canaria som ligger inne på ett hotellkomplex. Paradise Lago Taurito Hotel har ett fullständigt utbud av tjänster och bekvämligheter för en familjevistelse och vattenparken är perfekt för de allra minsta tack vare sina roliga vattenattraktioner. Komplexet ligger precis vid stranden i närheten av Puerto de Mogán på öns södra del och är en perfekt plats för att samla ny kraft och ladda batterierna under semestern.

Saltvatten för underhållning och termalvatten för avkoppling

I Mogán finns den enda vattenparken med saltvatten på Kanarieöarna. Omgiven av en härlig havsdoft kan man här slänga sig ut från, klättra och balansera i en mängd olika rutschkanor. I närheten finns även restauranger, barer och affärer och till och med gym och banor där man kan spela tennis och paddeltennis. Om man verkligen vill ta en paus och glömma bort allt finns här även ett wellnesscenter och spa med termalvatten. Oasis Lago Taurito är ren underhållning för barnen, och full avkoppling för föräldrarna.

Isla Gran Canaria

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TILL WEBBEN

DISCOVER