Parque Acuático Oasis Lago Taurito

Ett hotell med en vattenpark på Gran Canaria

Oasis Lago Taurito är perfekt för både avslappning och underhållning eftersom det är den enda vattenparken på Gran Canaria som ligger inne på ett hotellkomplex. Paradise Lago Taurito Hotel har ett fullständigt utbud av tjänster och bekvämligheter för en familjevistelse och vattenparken är perfekt för de allra minsta tack vare sina roliga vattenattraktioner. Komplexet ligger precis vid stranden i närheten av Puerto de Mogán på öns södra del och är en perfekt plats för att samla ny kraft och ladda batterierna under semestern.

Saltvatten för underhållning och termalvatten för avkoppling

I Mogán finns den enda vattenparken med saltvatten på Kanarieöarna. Omgiven av en härlig havsdoft kan man här slänga sig ut från, klättra och balansera i en mängd olika rutschkanor. I närheten finns även restauranger, barer och affärer och till och med gym och banor där man kan spela tennis och paddeltennis. Om man verkligen vill ta en paus och glömma bort allt finns här även ett wellnesscenter och spa med termalvatten. Oasis Lago Taurito är ren underhållning för barnen, och full avkoppling för föräldrarna.

Catering
Offers
Parking
Shows
Is accessible
Localidad
Taurito
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
- Använd installationerna på ett ansvarsfullt sätt och enligt anvisningar från centret.
- Använd papperskorgar och, om möjligt, sortera soporna. Släng inte cigarettfimpar på marken.
- Respektera och sköt om de olika elementen i samhället (informationspaneler, räcken, bänkar, belysning...).
Etiketter
Etiquetas
2
9
54805
262
262
10045