SENASTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) här

Cocodrilo Park

Cocodrilo Park Djurparker på Gran Canaria
Cocodrilo Park Djurparker på Gran Canaria
Cocodrilo Park Djurparker på Gran Canaria

En krokodilföreställning i Agüimes

Cocodrilo Park ligger nära Agüimes på sydöstra Gran Canaria och har en förbluffande krokodilföreställning där krokodilerna matas så att man få se kraften i deras käkar och man kan även få klappa en liten krokodilunge som en djurskötare går runt med. Huvudsyftet med den här föreställningen är att förklara vanorna hos de här djuren som levde redan på dinosauriernas tid. Eftersom det är ett privat djurhem går pengarna från inträdet till att ta hand om djuren här.

Reptildjurpark på Gran Canaria

Med 300 nilkrokodiler, varav en är fem meter lång, har Cocodrilo Park ett unikt krokodilbestånd på Kanarieöarna. Förutom tigrar, kronhjortar och ormar finns här även papegojor som också de har en egen föreställning. Besökare kan även köpa olika sorters frukt och bananer i restaurangen och roa sig med att mata aporna. På tisdagar, torsdagar och söndagar avgår en gratis buss från turistkärnan i Maspalomas till djurparken.

Isla Gran Canaria

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TILL WEBBEN

DISCOVER