PLAYA Playa de Las Américas

En familjär och lättillgänglig strand på södra Teneriffa

I ett av de roligaste områdena i Arona, på södra Teneriffa, ligger stranden Las Américas, en strand med en halv kilometer gyllene sand. Det är en mycket komplett strand som har all typ av service: uthyrning av solsängar och parasoller, duschar, parkering, handikappanpassad, badvakter, kollektivtrafik... Samt, den trevliga strandavenyn som omger den är full av affärer och restauranger och ansluter till andra närliggande badområden.

Roa sig på en strand med all bekvämlighet

Playa de Las Américas är mycket populär bland invånarna och turisterna då den kan användas hela året och för all service samt alla bekvämligheter och nöjesaktiviteter som finns. Det finns inget bättre än att ta en glass på stranden efter ett uppfriskande dopp, eller leka i sanden med barnen i familjen och tanka energi på en av restaurangernas terrasser vid strandkanten.

Längd
500 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Todo el año
Lugnt vatten
HBTQ
Localidad
Las Américas

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
- Lämna aldrig någon form av avfall i omgivningen, detta inkluderar fimpar. Matrester bidrar till förökningen av gnagare och vildkatter.
- Släng inga föremål eller avfall i havet.
- Respektera djuren, stör dem inte och ge dem inte mat. Om du ser ett skadat djur kan du ringa 112. Man får inte heller dra upp blommor eller plantor.
- Plocka inte med dig stenar eller annat från naturen. Stapla dem inte för att bygga de så ledsamt välkända tornen med dem.
- Använd inte tvål i duscharna som finns tillgängliga vid stränderna.
- Använd helst solskydd som är vänligt mot den marina omgivningen.
- Husdjur är förbjudna på de flesta stränder. Kontrollera om de får följa med.
- Se till att inte alternera lugnet i omgivningen med oljud (hög musik, skrik...) eller störande aktiviteter som bollekar.
Etiketter
Etiquetas
1
9
262
262
10045