SENASTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) här

Resa till
Kanarieöarna inovember

Om du reser till Kanarieöarna i november då kommer du inte att märka att vintern står på glänt. Du kan fortsätta att njuta av havet, stranden och de öppna skyarna – perfekt för de som gillar astronomi – precis på samma sätt som när som helst under året.
24° C
i genomsnitt

9 timmar
sol om dagen

Denna månad
rekommenderar vi ...

1
Ställ dig på
brädan

Vågsäsongen drar igång och det är det bästa tillfället för att surfa på våra kristallklara vatten. Gör dig beredd för utmaningarna som väntar på dig med de varierande vågorna eller så kan du ta hjälp av en instruktör för att ta dina första steg på din novembersemester. Du behöver inte ta med din bräda! På öarna finns det ett enormt utbud för de som älskar denna sport, bland annat ställen som hyr ut material. Om vi har gått om något på öarna så är det surfstämning!

Surfspots
Bodyboardsports
Skolor

2
Upptäck vilka färger
som sanden på
Kanarieöarna
har

En promenad längs stranden ... Under din semester i november? Javisst! Inte bara promenader: denna månad kan du även ta dig ett dopp och njuta av solen tack vare världens bästa klimat. Ta vara på din vistelse för att hitta den perfekta stranden: Kan det vara en liten vik? Har den gyllene sand och en nästintill overklig vattenfärg? Oavsett väntar den på dig där på Kanarieöarna, så när du packar väskan ska du inte glömma badkläderna och solskyddet!

Stränder med vit sand
Stränder med gyllene sand
Stränder med röd sand
Stränder med svart sand

3
Den internationella
drakfesti-
valen

Varje år i november på stranden El Burro, på Fuerteventura, firas ett event som fyller himlen med glädje med hjälp av mer än hundra drakar. Varför inte ta med dig din egen och bli en del av deltagarnas färgsprakande kreationer?

Vi rekommenderar även att du upptäcker naturparken Corralejo, ett skyddat område där Kanarieöarnas största dyner finns: norrut finns det vit sand som dränks ned av oceanen och till söder har den vulkantonsfärger.

Naturparken Corralejo
Fuerteventura

Våtdräkt
surfbräda