SENASTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) här

Resa till
Kanarieöarna ifebruari

Vet du fortfarande inte vart du ska i februari? Hur låter en resa till det bästa resmålet för en vintersemester? Tack vare det milda klimatet på Kanarieöarna kan du njuta av solen på en spektakulär strand eller ge dig ut och fira karnevalen utan att oroa dig för dåligt väder. Hänger du med?
21° C
i genomsnitt

9 timmar
sol om dagen

Denna månad
rekommenderar vi ...

1
Karneval,
karneval

Finns det något mer typiskt för Kanarieöarna än Karneval? Ta med din utklädnad och ta vara på din resa till öarna för att skratta med de olika karnevaltågen så kallade – murgas och mogollones – i en miljö som bara passar de mest festsugna. Här ger vi allt i firandet och vi är säkra på att våra galas kommer att få dig att häpna. Två av de mest imponerande är Gala de la Reina i karnevalen på Tenerife och Gala Drag Queen på Las Palmas de Gran Canaria.

Upplev karnevalen

2
Avstickare på alla
hjärtans dag

Om du är ute efter ett varmt resmål i februari för en parresa, kommer du att hitta det perfekta boendet på Kanarieöarna samt de mest romantiska planerna. Upptäck ett mysigt hotell, hitta en undangömd vik för att känna dig som den sista personen på jorden eller vandra längs lederna på öarna i jakten på den vackraste solnedgången. En resa för att inleda ett nytt kapitel i eran historia.

Restauranger
Hotell
Orörda stränder

3
Blommande
mandelträd

Vi går från romantiska planer till en plan som du kommer att förälska dig i. Februari på Kanarieöarna är perfekt för att se de blommande mandelträdens vit-rosa blommor, det är unikt vackert och de finns längs vägen under din utflykt till fots eller cykel på de olika lederna.

Visste du att det firas flera olika fester i dess ära på Kanarieöarna? Ta dig till Puntagorda på La Palma, Tejeda på Gran Canaria eller Santiago del Teide på Tenerife.

Tejeda

Peruk
ansiktsmask