SENASTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) här

Museo Naval

Museo Naval på La Palma
Museo Naval på La Palma
Museo Naval på La Palma
Museo Naval på La Palma

En intensiv och fängslande genomgång av sjöfartshistorien

Museo Naval ligger inuti Barco de la Virgen, på plaza de La Alameda i öns huvudstad Santa Cruz de La Palma. Det är en exakt kopia på en karavell som tillverkades 1940 inför Bajada de la Virgen som utgör en av aktiviteterna under festligheterna kallade Fiestas Lustrales. Sedan dess har denna utmärkande plats i staden blivit till ett av de kändaste muséerna på La Palma. Inuti finns det en betydande samling med föremål från sjöfartshistorien som navigeringsverktyg, modeller eller grafisk dokumentation med ett stort historiskt värde. En fängslande och intensiv sammanfattning av fem sekel.

La Palmas mest besökta museum

Museo Naval är La Palmas mest besökta museum vilket inte är konstigt med tanke på den unika platsen och det stora historiska värdet. All information finns på flera språk och det erbjuds guidning för de besökare som vill gå in på djupet i detta vackra museums historia. De moderna och renoverade installationerna erbjuder mycket intressanta och interaktiva historiska delar och element. Det är en oförglömlig upplevelse att stiga ombord på detta strandade skepp mitt i huvudstaden och gå längs däcket och upptäcka dess fascinerande historia.

Isla La Palma

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TILL WEBBEN
sí

sí

DISCOVER