SENASTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) här

Marina Rubicón

Marina Rubicón Marinas y puertos deportivos de Lanzarote
Marina Rubicón Marinas y puertos deportivos de Lanzarote
Marina Rubicón Marinas y puertos deportivos de Lanzarote

En hamn med alla nödvändigheter

Marina Rubicón ligger på södra Lanzarote och är en av öns mest kompletta småbåtshamnar. Den ligger mellan stränderna Papagayo och Playa Blanca, ligger skyddad från passadvindarna och har alla sorters nödvändigheter för dig som älskar havet. Pontonerna har plats för 487 båtar som är upp till 70 meter långa och har dricksvatten, elektricitet och internet. I själva hamnen kan du beställa tjänster från en grupp med proffs som är där för att lösa alla typer av mekaniska eller elektriska problem som förekommer på båten.

Marknader och affärer i en lyxhamn

Hamnens cateringtjänst, förvaringsskåp och duschar med omklädningsrum gör det bekvämt att vistas i båten. Runtomkring förtöjningsplatserna finns en mängd olika butiker och restauranger, för att inte nämna marknaden som hålls varje onsdag och lördag och som är utmärkt om du vill hitta hantverksprodukter och presenter utan att komma för långt bort från havet. Marina Rubicón är en lyxhamn med ett vattendjup på 4,5 meter vid ebb.

Isla Lanzarote

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TILL WEBBEN
7 m./ 4,5 m.

7 m./ 4,5 m.

DISCOVER