XIII Noche de cuentos

Tenerife

Evenemanget hålls

14 October 2023

Islas

Tenerife

Descripción del evento

"Den 31:a upplagan av STORY NIGHT kommer återigen att samla 16 berättare i sessioner för vuxna (vid gamla Convento de Santo Domingo) och för familjer (på La Lagunas Plaza de la Catedral) lördagen den 14 oktober, med sex sessioner som hålls under hela dag.

Programmet kompletteras med parallella aktiviteter som börjar den 9 oktober med workshops (för barn och vuxna), åtta ""Encountered Cloisters"" med individuella sessioner som hålls i arvsgårdar, tillgängligheten för ""Storytelling Walk"" genom La Lagunas gator mellan sessionerna och publikationer som presenteras som en del av bokmässan på Teneriffa. Alla aktiviteter är kostnadsfria och kapaciteten är begränsad. Du kan boka din plats på denna hemsida (också kostnadsfritt). Vi ser fram emot att se dig!

VIKTIGT: Tillgänglighet för inbjudningar kommer att meddelas via Troysteatro och Cultura La Lagunas konton för sociala medier.

Från 10.30 till 20.00 på Plaza de la Catedral (bokmässascen), gratis inträde; och från 21.00 till 01.00 i Convento de Santo Domingo, gratis inträde med inbjudan
För att delta i vuxensessionerna i Convento de Santo Domingo kan du få din kostnadsfria inbjudan på giravento.es
"

Kategori

Categoría del evento

Kultur Och Fritid

Ålder

Pris

Detta event är gratis

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React