Gala de Solistas de la Danza Clásica. Tenerife

Tenerife

Evenemanget hålls

17 April 2024

Islas

Tenerife

Descripción del evento

"Fördjupa dig i en unik kväll full av elegans: vår BALETTSOLISTGALA. På denna mycket speciella kväll kommer de mest framstående dansarna från den aktuella scenen att gå med oss ​​på scenen för att fängsla oss med sin teknik, skicklighet och passion.

Primaballerinorna kommer att glänsa i soloframträdanden av ikoniska verk som ""Svansjön"", ""Don Quijote"", ""Nötknäpparen"", ""The Corsair"", ""Scheherazade"", ""Chopiniana"", ""Esmeralda"" och ""Harlequinade"", och visar upp deras talang och ger oss en oförglömlig show för alla konst- och dansälskare.

Våra solister kommer från prestigefyllda balettkompanier runt om i världen, hyllade för sin förmåga att förmedla berättelser och väcka känslor genom dans. Varje dansare har sin egen unika röst, och på denna gala kommer du att få möjlighet att uppskatta deras individualitet när de uppträder i solon noggrant utvalda för att fängsla och beröra våra hjärtan.

Oavsett om du brinner för dans eller att upptäcka denna vackra konst för första gången, kommer vår Ballett Solo Gala att erbjuda dig en oförglömlig upplevelse. Du kommer att bevittna den perfekta blandningen av musik, rörelse och konstnärliga uttryck, som transporteras in i en värld av drömmar och intensiva känslor.

En extraordinär möjlighet att fördjupa dig i klassisk balett när den är som bäst."

Kategori

Categoría del evento

Dans

Ålder

Pris

Vänligen kontrollera webbplatsen för event/biljetter

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React