Famtàstic · Noches de Artes Gastronómicas

Lanzarote

Evenemanget hålls

11 November 2023

Islas

Lanzarote

Descripción del evento

"
""Famtàstic · Noches de Artes Gastronómicas (Gastronomiska konstkvällar) på Lanzarote!
För första gången på Lanzarote äger det framgångsrika evenemanget Famtàstic · Noches de Artes Gastronómicas (Gastronomiska konstkvällar) rum som en del av Famtàstic-festivalen. Gör dig redo för två spännande kvällar i denna unika kulturshow.

11/11 – (G) Astronomi (särskild rumslig)
Famtàstic den 11 november ägnar en av sina kvällar åt (G) Astronomy, och för oss närmare kunskapen om yttre rymden genom multidisciplinärt innehåll med sin sessionsspecial Spatial. Kvällen kommer att ta fart med de alltid så karismatiska vinerna som de som Bodegas El Grifo (D.O. Lanzarote) erbjuder oss och DJ Vamps musikaliska set, en älskare av vinylskivor som hon får de bästa musikaliska rytmerna från vid varje tillfälle. Urvalet av interstellära kortfilmer kombinerar det roliga och det informativa, humor och drama, verklighet och science fiction. Det gastronomiska utbudet tillhandahålls av en kock som som ingen annan tolkar tradition och lokala råvaror i sitt kök, kocken på restaurangen Castillo de San José, Pedro García Curbelo, som har designat tre exklusiva provningar inspirerade av det yttre rymden. Rapparen Javidream presenterar sitt nya album Strangers.

Vad är Famtàstic?
Famtàstic är ett evenemang som kombinerar konst, gastronomi, musik och mycket mer. Varje temakväll erbjuder en unik blandning av:
Audiovisuellt innehåll: Noggrant utvalda nationella och internationella kortfilmer på kvällens tema.
Tre gastronomiska provningar: Tillagade av kockar som brinner för det lokala och hållbara köket.
Liveframträdanden: Konserter, teater, shower och mycket mer.
Musiksessioner: Kurerad av DJs och väljare.
Andra konstnärliga uttrycksformer: Installationer, utställningar och projektioner.
Famtàstic förvandlar dessa icke-konventionella kulturyttringar till en kollektiv upplevelse. Vår tredje upplaga är tillägnad att fira Kanariepotatis och utforska sambandet mellan gastronomi och astronomi.
Famtàstic · Noches de Artes Gastronómicas (Gastronomiska konstkvällar) på Lanzarote är din möjlighet att uppleva en personlig kulturell upplevelse. Interagera med artister, känna andra deltagare och fördjupa dig i en värld av smaker, ljud och kreativitet. Missa inte detta unika evenemang.
Skaffa dina biljetter och gå med i firandet av kultur på Famtàstic · Noches de Artes Gastronómicas (Gastronomiska konstkvällar)!""
"

Kategori

Categoría del evento

Gastronomi

Ålder

Pris

Vänligen kontrollera webbplatsen för event/biljetter

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React