34º Feria de artesanía de Lanzarote

Lanzarote

Evenemanget hålls

8 to 15 September

Islas

Lanzarote

Descripción del evento

"Den trettiofjärde upplagan av Lanzarote Craft Fair, det mest prestigefyllda mötet för hantverkare på ön och en av de största mässorna på Kanarieöarna, kommer att äga rum från 8 till 15 september 2023. Denna årliga mässa sammanfaller med festivalen Nuestra Señora de Los Dolores (Vår Fru av sorger), öns skyddshelgon, i staden Mancha Blanca. Dess mål är att främja skapelser av lokala hantverkare.
Lanzarote Craft Fair är ett måste-besök för alla besökare på Kanarieöarna. Detta årliga evenemang visar upp det bästa av traditionellt och modernt hantverk från hela öarna, från vacker keramik och textilier till invecklade smycken och träslöjd. Upptäck också de tekniska innovationerna som förändrar landskapet för traditionell hantverksproduktion.
Lanzarotes hantverksmässa 2023 kommer att presentera över 100 hantverkare från hela Kanarieöarna, som visar upp sina traditionella och samtida hantverk. Besökare kan också njuta av levande musik, parrandas (traditionell Kanarieöarnas folkmusik), workshops, traditionella spel och provsmakningar.
"

Kategori

Categoría del evento

Marknad

Ålder

Pris

Detta event är gratis

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React