Rozalén. Gira 2024. Gran Canaria

Gran Canaria

6 to 7 September

Islas

Gran Canaria

Descripción del evento

"Rozalén är tillbaka med råge på vårt lands scener! Den spanska popens och singer-songwriterns begåvade röst kommer med ett nytt album, planerat att lysa 2024, och hon har redan gett oss en förhandstitt på sin spektakulära första singel ""Lo tengo claro"".

På denna efterlängtade turné kommer Rozalén att ta oss med på en spännande resa genom de nya låtarna i detta projekt, mödosamt skapade under två år mellan de livliga studiorna i Madrid och Miami, under den uppmärksamma produktionen av Ismael Guijarro. Artisten, känd för tidlösa hymner som ""La Puerta Violeta"" och ""Vivir"", fördjupar sig i pop- och rootsmelodier som bygger på nationella och latinamerikanska influenser. Resultatet är en fascinerande fusion, där det samtida omfamnar det autentiska. Med Rozaléns egna ord, ""Detta album är ett kalejdoskop av omfamningar och dueller; en återspegling av år där enkelhet och det väsentliga blir huvudpersonerna"".

Som vanligt kommer var och en av konserterna på denna turné att bli briljant översatta till teckenspråk av Beatriz Romero, Rozaléns tolk. På så sätt bekräftar artisten sitt engagemang för en inkluderande show, öppen för alla hjärtan och öron som vill fördjupa sig i hennes musik."

Kategori

Categoría del evento

Musik

Ålder

Pris

Vänligen kontrollera webbplatsen för event/biljetter

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React