LPA SURF CITY NO LIMIT 2023

Gran Canaria

Evenemanget hålls

18 to 20 maj

Islas

Gran Canaria

Descripción del evento

"""Kanarieöarna, hem för den bäst anpassade surfingen
Den andra upplagan av LPA Surf City No Limit Fundación DISA hålls från 6 till 9 juni på stranden Las Canteras, Las Palmas de Gran Canaria, Kanarieöarna.

Gran Canaria, på Kanarieöarna och dess huvudstad, Las Palmas de Gran Canaria, är återigen värd för stundens bäst anpassade surfing med firandet av LPA Surf City No Limit Fundación DISA 2024, ett mästerskap som tillhör Parasurfing Spanish Cup of det spanska surfförbundet, från 6 till 9 juni på stranden Las Canteras, i området Cícer. Efter framgången med sin debut förra året kommer evenemanget, som samlar några av de mest framstående nationella idrottarna inom denna disciplin, att 2024 bli ett av de viktigaste anpassade surfevenemangen i Europa.

En gratis festival öppen för allmänheten från torsdagen den 6 juni till söndagen den 9 juni. En hel helg med fritids- och livesporter med samma filosofi: inkludering, integration, förbättring och allt tävlingsskådespel på högsta nivå.
All information om denna nya upplaga av LPA Surf City No Limit Fundación DISA 2024 finns tillgänglig på webbplatsen www.openlpa.surf och på evenemangets officiella nätverk (openlpasurfcity).

"

Kategori

Categoría del evento

Sport

Ålder

Pris

Detta event är gratis

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React