Kike Pérez - ¿ES LA MIL?

Gran Canaria

Evenemanget hålls

16 December 2023

Islas

Gran Canaria

Descripción del evento

"Kike Pérez återvänder och med en fråga ""Es la Mil?"" eller ""Är det tusen och något?"" Vi vet inte om den villkorslöst uppskattande publiken har svaret eller inte. Komikern, skådespelaren och tv-programledaren i sin senaste roll är inte särskilt tydlig och bestämmer sig för att förvandla ett matematiskt fel till en dygd och i processen till skratt.


Detta nummer handlar om siffror. Och det börjar med ett runt tal mellan frågorna 'ÄR DET TUSENDELEN?'. Följ med Kanarieöarnas komiker Kike Pérez på Alfredo Kraus Auditorium för en rolig show som utforskar frågan: Vad innebär det att vara en Kanarieöbor?

Och 2023 uppnådde han detta fenomenala antal shower. Baserat på de beräkningar som gjorts sedan 2006, året han började sin professionella karriär, kommer Kike Pérez i år att framföra sin 1000:e show, vilket var otänkbart för komikern från Lanzarote när han började. Vad som har varit omöjligt att avgöra är vilken av hans shower som blir exakt den 1000:e.

Komikern, skådespelaren och TV-presentatören i sin senaste roll har bestämt sig för att förvandla detta matematiska fel till en dygd, och ""för säkerhets skull"" planerar han att fira dem alla. Kanarieöarnas komiker Kike Pérez firar sin 1000:e show med en ny turné, ""Är det den tusende?"". Oavsett om det är hans faktiska 1000:e show eller inte, kommer det säkerligen att bli en natt av skratt och goda stunder.
"

Kategori

Categoría del evento

Humor

Ålder

Pris

Vänligen kontrollera webbplatsen för event/biljetter

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React