SENASTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) här

Monkey Park Tenerife

Monkey Park Tenerife Djurparker på Teneriffa
Monkey Park Tenerife Djurparker på Teneriffa
Monkey Park Tenerife Djurparker på Teneriffa

En djurpark där man kan mata apor nära Los Cristianos

Monkey Park Tenerife är en liten djurpark som ligger nära den stora turistkärnan Los Cristianos på södra Teneriffa. Det är den enda djurparken på Kanarieöarna som är specialiserad på apor och här kan man gå in i burarna för att klappa och mata djuren. Därför är den här djurparken perfekt för att upptäcka lemurernas och kloapornas lekfulla sida och barnen älskar att se hur de klättar upp på huvudena för att få tag i maten.

En djurpark med primater på Teneriffa

Ta en härlig promenad i trädgården som har skuggiga områden med bänkar där du kan ta en paus och upptäck Monkey Parks mångfaldiga samling apor. Förutom primater som lemurer, olika kloapor och chimpanser har djurparken ett område med ormar och många olika exotiska fåglar som arapapegojor, kakaduor och till och med en tukan. Den har till och med en damm med krokodiler och sköldpaddor som man kan gå över via en träbro. Det är en annorlunda djurpark som är perfekt för en familjeutflykt.

Isla Tenerife

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TILL WEBBEN

DISCOVER