SENASTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) här

Lago Martiánez

Lago Martiánez Nöjesområden på Teneriffa
Lago Martiánez Nöjesområden på Teneriffa
Lago Martiánez Nöjesområden på Teneriffa

Vackra pooler som har designats av César Manrique

Lago Martiánez är ett fritidskomplex som ligger i Puerto de la Cruz på norra Teneriffa. Med en fantastisk utsikt över havet och Teide innefattar den här anläggningen en konstgjord sjö som är omgiven av pooler med smaragdgrönt vatten, trädgårdar, uteserveringar och restauranger. Parken designades i mitten av 1970-talet av den kända kanariska konstnären César Manrique som använde detaljer från den traditionella kanariska arkitekturen och den inhemska floran.

Underhållning och avslappning för hela familjen vid havet

Lago Martiánez har kulturmärkts i kategorin Historisk trädgård och här hittar man ett område för underhållning och avslappning för alla åldrar. Det finns tre barnpooler och fyra vuxenpooler och runtomkring dem finns områden med solstolar och parasoll där man kan sola. Anläggningen har olika uteserveringar, kiosker, restauranger och från och med 2006 finns där även ett kasino – allt man behöver för en perfekt dag med sol och bad.

Isla Tenerife

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TILL WEBBEN

DISCOVER