SENASTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) här

Forestal Park

Forestal Park Temaparker på Teneriffa
Forestal Park Temaparker på Teneriffa
Forestal Park Temaparker på Teneriffa

Ett naturlandskap med äventyr och underhållning i La Esperanza

Klättra upp i de högsta trädkronorna, andas in doften från tallarna och upptäck en uppsjö av träd som smälter ihop med havet. I hjärtat av La Esperanzas skog på norra Teneriffa ligger Forestal Park som är ett fritidsområde för äventyr och upplevelser bland lianer och ziplines. Platsen ligger i ett landskap med tusenåriga träd och är perfekt för ett alternativt tidsfördriv där man är ett med naturen.

En temapark i det skyddade landskapet Las Lagunetas

Forestal Park är Kanarieöarnas största temapark för skogsäventyr. Det är ett fritidsområde för aktiv turism i en skog som består av kanarietallar och det är perfekt för att tillbringa dagen omgiven av naturen. Parken har fler än 90 olika aktiviteter uppe i träden, klättervägg, hängbroar och ziplines – en perfekt plats för att prova på en ny utomhussport. Här finns olika banor att välja bland som är anpassade för alla åldrar och alla fitnessnivåer. Man bör dock ha på sig långbyxor och gymnastikskor för att helt kunna njuta av upplevelsen.

Isla Tenerife

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TILL WEBBEN

DISCOVER