SENASTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) här

Holiday World

Holiday World Temaparker på Gran Canaria
Holiday World Temaparker på Gran Canaria
Holiday World Temaparker på Gran Canaria

Nöjesparken i Maspalomas

Holiday World ligger på södra Gran Canaria och är perfekt för barn. Den har många åkattraktioner och aktiviteter som passar de allra minsta, t.ex. ponnyridning, papegojshow och till och med en 4D-bio. För de lite äldre barnen finns pariserhjulet från vilket man ser hela Maspalomas turistkärna. Eftersom Holiday World ligger i ett köpcentrum finns här många matställen där man slå sig ner och äta en bit. Här roar sig barnen kungligt hela dagen tillsammans med sina föräldrar.

Underhållning för små barn på Gran Canaria

Holiday World har åkattraktioner för alla åldrar. De allra minsta älskar karusellen, bilarna och bollhavet. De lite äldre barnen föredrar den hisnande berg- och dalbanan eller adrenalinkicken man får i Sky Drop som har ett fritt fall på 20 meter. Som avslutning på dagen finns det inget som slår ett parti bowling och en varm korv på den USA-inspirerade bowlingbanan. Och om de vuxna hellre går till gymmet eller spaet går det utmärkt eftersom det finns en barnpassningstjänst i parken.

Isla Gran Canaria

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TILL WEBBEN

DISCOVER