SENASTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) här

Vingården El Lomo

Vingården El Lomo på Tenerife
Vingården El Lomo på Tenerife
Vingården El Lomo på Tenerife

Renoverad vingård på vertikal mark

Vingården El Lomo ligger omgiven av vinodlingar som täcker mer än 30 000 kvadratmeter i den vackra byn Tegueste på nordöstra Tenerife. Idag finns det i de moderna installationerna bland annat ett kvalitetslabb och en avsmakningssal. Utöver en byggnad ägnad åt framställning av vinsaften, finns det en annan för lagring av vinerna på fat. Den vertikala marken med fem meters höjdskillnad gör det möjligt att utföra alla processer med tyngdkraften och därmed undviker man pumpar som skulle påverka vinets kvalitet.

Guidade turer och avsmakningssal

Det guidade besöket erbjuder besökaren en tur längs installationerna och vinodlingarna och ger möjlighet att njuta av landskapet och omgivningen. Avsluta med en avsmakning med tilltugg. Vingården framställer röda, rosé och vita viner samt viner med flera varianter under varumärket “El Lomo” och ursprungsbeteckningen Tacoronte-Acentejo. Dess moderna och utmärkande installationer erbjuder enkel åtkomst, toalett och parkering. Avsmakningssalen har kapacitet för 80 personer som kan samlas kring ett antal vackra bord tillverkade i johannesbrödträd. Dessutom kan vingården bokas för olika typer av evenemang.

Isla Tenerife

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TILL WEBBEN
sí

DISCOVER