SENASTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) här

Bodegas Martinón

Bodegas Martinón på Lanzarote
Bodegas Martinón på Lanzarote

Med tonvikt på ekologisk vinproduktion

Dessa vackra vinerier som ligger i byn Masdache, i den södra och mellersta delen av Lanzarote, grundades 2006 av familjen Martinón. Med tonvikt på ekologisk vinproduktion och användning av nya tekniker lyckas de ta fram utmärkta viner med malvasia-druvan. Runt omkring dessa vinerier utmärker sig de många vinrankorna och yppiga druvklasarna. Stenmurar, hål och diken som är harmoniskt integrerade med landskapet skapar en mycket vacker vy.

Det första vinet på Lanzarote gjort 100 procent med malvasía

Bodegas Martinón arbetar varje dag med att producera utmärkta viner. När de uppnått sitt mål lanserade de sitt första vin, Martinón hundra procent malvasia från Lanzarote, med en vågad och minimalistisk etikett och en syntetisk kork för att bättre bevara dess ungdom. Vinerierna erbjuder guidade besök som är perfekta för att smaka av dess viner, smaka av de utsökta tilltuggen och ta vara på tillfället för att upptäcka de fantastiska platserna vid Masdache.

Isla Lanzarote

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TILL WEBBEN
Ja

Ja

DISCOVER