Mirador Izcagua

Testa på känslan att flyga över en ravin

Det är en unik upplevelse att besöka denna utsiktsplats. Genom de enorma glasfönstren erbjuds besökarna otroliga panoramavyer som ger känslan av att man flyger över ravinen Izcagua. Denna säregna utsiktsplats ligger i Puntagorda, på den nordvästra delen av La Palma, och nära den populära jordbruksmarknaden Mercadillo del Agricultor och fritidsområdet El Fayal, som är stopp som verkligen rekommenderas för den som besöker denna del av ön. En perfekt plats med mandelträd och vingårdar där du kan njuta av ett landsbygdslandskap kännetecknat av alla palmer.

Upptäcka ett underbart landsbygdslandskap från ovan

Från denna säregna utsiktsplats kan du upptäcka det stora värdet som ravinen Izcagua erbjuder, en av de mest abrupta på Kanarieöarna. Det är ett obligatoriskt stopp för den som besöker La Palma och vill upptäcka dess smultronställen. Detta är något unikt för turister och härifrån kan man skåda de oändliga klipporna och det ligger i ett mycket bekvämt och lättillgängligt område med parkeringsplatser och gångvägar. Det är en spektakulär utsiktsplats med panoramavyer som ligger vid gränsen till en avgrund och som ger möjlighet till att njuta fullt ut högt uppifrån i ett landskap fyllt med palmer.

Skyddat område
Nej
Parking
Localidad
Puntagorda

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
  • Lämna aldrig någon form av avfall i omgivningen, detta inkluderar fimpar. Matresten bidrar till förökning av gnagare och vildkatter som utgör ett hot mot faunan.
  • Respektera djuren, stör dem inte och ge dem inte mat. Om du ser ett skadat djur kan du ringa 112. Man får inte heller dra upp blommor eller plantor.
  • Plocka inte med dig stenar eller annat från naturen. Stapla dem inte för att bygga de så ledsamt välkända tornen med dem.
  • Respektera och sköt om de olika elementen i samhället (informationspaneler, räcken, bänkar, kikare och teleskop...).
  • Respektera vandringsledernas skyltning. Att lämna de preparerade vägarna och platserna medför skador på omgivningen och kan dessutom vara farligt för dig och de som gör dig sällskap.
  • Se till att inte alternera lugnet i omgivningen med oljud (hög musik, skrik...).
5
9
10
262
10045