Semester med familjen

Resa med barn till Kanarieöarna

För att uppleva en annorlunda och rolig semester med familjen, finns inget bättre än att besöka Kanarieöarna. Skärgården har allt de små behöver för att ha roligt: äventyrsbad, temaparker, aktiviteter utomhus, stränder perfekta och bekväma för dem och möjligheten att uppleva oförglömliga äventyr.

Contenido

Kanarieöarna har ett imponerande utbud äventyrsbad och temaparker av alla olika slag där både stora och små med all säkerhet har skoj.

Contenido

Även om alla äventyrsbad på öarna är perfekta för att roa sig, så är en dag på Siam Park, det största äventyrsbadet i Europa, och ett av de bästa i världen, en oförglömlig upplevelse som du inte får missa om du åker till Teneriffa med barn.  

På Aqualand Costa Adeje (Teneriffa), njuter du inte bara av pooler och fantastiska rutschbanor, du har också möjligheten att se ett uppträdande med delfiner som Asociacion Internacional de Entrenadores de Animales Marinos (IMATA) har kvalificerat som det bästa i världen. Äventyrsbadet Aquapark Costa Teguise, det största på Lanzarote, erbjuder paintball för barn och vuxna, olika läger och lekotek, bland andra aktiviteter.

Contenido

Kanarieöarna har också djurparker och akvarium där barnen kan möta alla möjliga exotiska djur på nära håll. 

Loro Parque (Teneriffa) är den mest populära, med sin föreställning med späckhuggare, unik för Kanarieöarna, den största samlingen papegojor i världen och sitt fantastiska pingvinarium, som perfekt återskapar dessa marina fåglars naturliga livsmiljö. I akvariet Poema del mar (Gran Canaria), utställningen Deep Sea, som har det största glasfönstret i världen, får du en känsla av att vara djupt nere i oceanen. I Palmitos Park (Gran Canaria), fascineras de minsta av den botaniska trädgården, som har den största samlingen orkideer på Kanarieöarna och en djurpark. Och på Oasis Wildlife (Fuerteventura), upplever du ett konstant äventyr bland elefanter, krokodiler, stiliga giraffer och sjölejon.

Contenido

Tillbringa en dag på stranden med familjen gör vilket barn som helst lyckligt: leka, roa sig med att bygga obeskrivliga sandslott, hoppa i vågorna, dyka ner i vattnet den ena gången efter den andra och avnjuta en god juice eller uppfriskande glass i skuggan av en palm. 

Kanarieöarnas stränder är perfekta för semester med familjen eftersom de flesta erbjuder all typ av service och badvakter som hela tiden garanterar säkerheten för badgästerna.