Naturlig hälsa på Kanarieöarna

Vitalisering i världens bästa klimat

Kanarieöarna är den perfekta destinationen för att förnya sig på både in- och utsidan under exceptionella förhållanden. Förutom ett brett utbud Wellness-center har öarna fyra naturresurser som används i terapeutiskt syfte och som förvandlar dem till riktiga frilufts-SPA. vattnet, luften, solen och sanden.

Contenido

Öarnas explosiva natur och dess långa erfarenhet av hälsoturism gör att de är en perfekt plats för att ladda batterierna då man kan kombinera avkoppling med oförglömlig semester.

Contenido

D-vitaminet hjälper oss att absorbera kalcium och att förebygga sjukdomar som benskörhet, högt blodtryck och muskelsmärtor. Det är bevisat att kroppen skapar D-vitamin efter att ha varit i solen och därför är Kanarieöarna, där det sällan regnar och de har många soltimmar, det perfekta stället att vara på för att vara på gott humör, glad och vitaminerad.

Contenido

Havsvatten, och särskilt det i Atlanten, innehåller 89 element som finns i vår organism, förutom de vitaminer och mikroorganismer som frigör antimikrobiella och hormonella substanser som huden kan absorbera för att dra fördel av dem. Att bada i havet förbättrar hudproblem som acne, dermatit och sår, och hjälper till att eliminera gifter och att slappna av.

Contenido

Havsbrisen som når de kanariska kusterna är full med salt och mineraler och negativa joner med avslappnande och avgiftande effekt, något som gör att den är bra för andningssystemet och för att ge näring och fukt till huden.

Contenido

Sanden på stranden är impregnerad med havssalt, därför används det i många behandlingar på wellness-centren. Den solvarma sanden är bra för reumatism, artrit och neuralgi, förutom att den också ger en naturlig peeling och utgör det bästa underlaget för att promenera, aktivera cirkulationen och träna benen.

Contenido

Utmed ögruppen finns ett brett utbud wellness-center med de senaste innovationerna inom behandlingar och du får ett professionellt och nära omhändertagande som gör dem till förebilder inom hälsa och avkoppling. Många av dem tar till vara på öarnas naturresurser i sina behandlingar, tillsammans med andra alternativa tekniker för att erbjuda maximalt välmående.

Fyra vitaliserande behandlingar med naturliga element från Kanarieöarna.

Contenido

Kanarieöarnas vulkaniska jordar, rika på geotermalvatten, mineraler och spårelement, är grunden till en av de mest välkända behandlingarna. De appliceras direkt på kroppen i form av lera och hjälper till att förbättra hudens utseende och förbättra artrit, inflammationer eller åderbråck.

Contenido

Denna terapi använder olika element från havet, tillsammans eller separat, som grund: vatten, alger, lera och andra marina substanser. De center som erbjuder dem hämtar vattnet nära vattenbrynet, det steriliseras och värms upp för att tillämpa det i bad, duschar eller strålar med tryck som minskar stress, bidrar till vaskulär återhämtning och minskning av kroppsfett, bland annat.

 

Contenido

Aloe veran på Kanarieöarna växer naturligt och i mängder tack vare klimatet och har en utmärkt kvalitet. Mycket fördelaktig för huden alternerar denna behandling kroppsrengöring med mjölk och ton, inpackningar och avkopplande massage med alla aloe vernas egenskaper, som sätter guldbrosch på denna ritual.

Contenido

Vinterapi är en behandling som drar fördel av de antioxidanta egenskaper som vindruvorna och vinet har, för att rengöra huden på djupet, rena den och förse den med näringsämnen. De estetiska egenskaperna är synliga, både i ansiktet och på kroppen. Oavsett om det är termiska bad, inpackning eller peeling, appliceras vindruvsjuicen på huden för att tillvarata dess egenskaper i form av en klar anti-aging-effekt.