Puerto de La Cruz - Zona turística

Platser med traditioner och turism värda att besöka

Turister har sedan 1800-talet förälskat sig i Puerto de la Cruz, som ligger vid Atlanten nedanför Teides utsiktsplats, världens tredje högsta vulkan räknat från dess bas under havsytan. Här på norra Teneriffa kan du promenera bland byggnader typiska för Kanarieöarna vid stadsstränderna längs kusten eller tillbringa en dag på djurparken Loro Parque. Om du vill komma bort ett tag ska du i stället besöka Lago Martiánez saltvattensbassänger som designats av César Manrique.

En semester efter dina behov på norra Teneriffa

Med ett stort utbud av hotell är det lätt att hitta ett boende som passar alla typer av smaker. Närheten till Teides nationalpark och att det är så lätt att ta sig dit gör Puerto de la Cruz till en viktig plats om du vill lära känna Teneriffa. Det är platsen för dig som vill ha både kultur och avkoppling. En plats för dig som vill njuta av havet och öns fantastiska landskap i norr.

Accommodations
Beach
Commercial zone
Has catering
Nightlife
Public transport
Historic center
Port
Localidad
Puerto de La Cruz

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
  • Lämna aldrig någon form av avfall i omgivningen, detta inkluderar fimpar. Matresten bidrar till förökning av gnagare och vildkatter som utgör ett hot mot faunan.
  • Släng inga föremål eller avfall i havet.
  • Respektera djuren, stör dem inte och ge dem inte mat. Om du ser ett skadat djur kan du ringa 112. Man får inte heller dra upp blommor eller plantor.
  • Plocka inte med dig stenar eller annat från naturen. Stapla dem inte för att bygga de så ledsamt välkända tornen med dem.
  • Respektera och sköt om de olika elementen i samhället (informationspaneler, räcken, bänkar, belysning...).
  • Använd papperskorgar och, om möjligt, sortera soporna.
Etiketter
Etiquetas
1
9
262
262
10045