Los Gigantes

Koppla av vid Los Gigantes klippor

Teneriffas behagliga klimat och det imponerande landskapet på den västra delen av ön gör Los Gigantes till en unik plats för avkoppling och vila. Los Gigantes klippor sträcker sig 600 meter över havet. Och även om du kan se dem från sandstranden finns det inget som att ta sig till foten av dem med en båtutflykt för att sedan i solnedgången sjunka ned i den svarta sandstranden till utsikten över grannön La Gomera.

Dyka i ett rikt undervattensliv på västra Teneriffa

I Log Gigantes hittar dykentusiaster ett oförglömligt undervattenslandskap, särskilt i vikarna som gömmer sig mellan klipporna. I hamnen kan man dessutom hyra kajaker eller anmäla sig till delfin- och valsafari. I Los Gigantes finns olika typer av hotell och lägenhetshotell för att alla ska få vad de tycker om och behöver och därmed en avkopplande semester.

Accommodations
Beach
Has catering
Public transport
Port
Localidad
Puerto Santiago

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
- Lämna aldrig någon form av avfall i omgivningen, detta inkluderar fimpar. Matresten bidrar till förökning av gnagare och vildkatter som utgör ett hot mot faunan.
- Släng inga föremål eller avfall i havet.
- Respektera djuren, stör dem inte och ge dem inte mat. Om du ser ett skadat djur kan du ringa 112. Man får inte heller dra upp blommor eller plantor.
- Plocka inte med dig stenar eller annat från naturen. Stapla dem inte för att bygga de så ledsamt välkända tornen med dem.
- Respektera och sköt om de olika elementen i samhället (informationspaneler, räcken, bänkar, belysning...).
- Använd papperskorgar och, om möjligt, sortera soporna.
Etiketter
Etiquetas
1
9
262
262
10045