Costa Adeje

Ett lyxresmål på södra Teneriffa

Costa Adeje är resmålet på södra Teneriffa där du får både och lyx och exklusivitet. Att besöka shoppingområdena som är fulla av butiker med kända märken eller vattenparken Siam Park med sina häftiga attraktioner är bara två exempel på vad man kan göra på den här delen av Kanarieöarna. Det varma klimatet är perfekt för dig som vill testa nya vattensporter eller sola på någon av de gyllene sandstränderna, oavsett vilken tidpunkt på året som du är här.

Teneriffas största nöjesutbud

De mest exklusiva hotellkedjorna finns representerade i Costa Adeje. Här finns allt från lägenheter och hotell till lyxvillor för de mest kräsna. Du hittar restauranger med både lokal och internationell mat på Costa Adejes gator, där du kan strosa omkring i lugn och ro innan maten. Om du verkligen uppleva havet ska du åka ut med båt, där du kan se valar och delfiner i sin naturliga miljö eller upptäcka det vackra havet genom fridykning.

Accommodations
Beach
Commercial zone
Has catering
Nightlife
Public transport
Historic center
Port
Localidad
Costa Adeje

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
  • Lämna aldrig någon form av avfall i omgivningen, detta inkluderar fimpar. Matresten bidrar till förökning av gnagare och vildkatter som utgör ett hot mot faunan.
  • Släng inga föremål eller avfall i havet.
  • Respektera djuren, stör dem inte och ge dem inte mat. Om du ser ett skadat djur kan du ringa 112. Man får inte heller dra upp blommor eller plantor.
  • Plocka inte med dig stenar eller annat från naturen. Stapla dem inte för att bygga de så ledsamt välkända tornen med dem.
  • Respektera och sköt om de olika elementen i samhället (informationspaneler, räcken, bänkar, belysning...).
  • Använd papperskorgar och, om möjligt, sortera soporna.
Etiketter
Etiquetas
1
9
262
262
10045