Puerto del Carmen

Oförglömlig semester vid havet

Vad har Puerto del Carmen som gör det till en av bästa platserna att turista på? Kanske är det den sex kilometer långa sandstranden som är skyddad från vind. Eller småbåtshamnen som erbjuder ett annat sätt att njuta av havet. Oavsett orsak är det inget tvivel om att man i Puerto del Carmen hittar en perfekt semesterdestination. En plats på den sydliga delen av Lanzarote där man tänkt på alla detaljer.

Ingen dag är den andra lik på södra Lanzarote

Puerto del Carmen har Lanzarotes mest aktiva nattliv. På barerna och pubarna är ingen kväll den andra lik. På dagen kan man hyra cykel, ett av de bästa sätten att lära känna kusten. En cykelbana löper längs med strandpromenaden som binder ihop Puerto del Carmen med Arrecife och är en fin tur. Den som vill shoppa hittar ett stort utbud av butiker på gatorna och i köpcentren.

Accommodations
Beach
Commercial zone
Has catering
Nightlife
Public transport
Historic center
Port
Localidad
Puerto del Carmen

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
  • Lämna aldrig någon form av avfall i omgivningen, detta inkluderar fimpar. Matresten bidrar till förökning av gnagare och vildkatter som utgör ett hot mot faunan.
  • Släng inga föremål eller avfall i havet.
  • Respektera djuren, stör dem inte och ge dem inte mat. Om du ser ett skadat djur kan du ringa 112. Man får inte heller dra upp blommor eller plantor.
  • Plocka inte med dig stenar eller annat från naturen. Stapla dem inte för att bygga de så ledsamt välkända tornen med dem.
  • Respektera och sköt om de olika elementen i samhället (informationspaneler, räcken, bänkar, belysning...).
  • Använd papperskorgar och, om möjligt, sortera soporna.
Etiketter
Etiquetas
3
9
262
262
10045