Puerto Calero

En hamn med allt du behöver på Lanzarote

Småbåtshamnens maritima atmosfär i den här lilla byn har spridit sig till fastlandet. På gatorna finns ett lugn och goda smaker på en av Lanzarotes finaste platser. Året runt kan du hyra en yacht för att verkligen njuta av havet eller anmäla dig till en katamaranutflykt för att se naturminnet Los Ajaches från ett nytt perspektiv. Puerto Calero ligger på södra Lanzarote och är känt för sina förstklassiga faciliteter.

Exklusiva butiker och restauranger

Om du promenerar längs gatorna kommer du märka att det är just avkoppling du får om du väljer att semestra i lugna Puerto Calero. Ett bra upplägg kan vara att ägna eftermiddagen åt att promenera mellan butikerna med stora internationella varumärken och sedan äta på Restaurante Amura, som anses vara en av de bästa på ön. Vad gäller boende kan du välja bland olika hotell och lyxvillor i klassisk maritim stil.

Accommodations
Commercial zone
Has catering
Nightlife
Public transport
Port
Localidad
Puerto Calero

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
- Lämna aldrig någon form av avfall i omgivningen, detta inkluderar fimpar. Matresten bidrar till förökning av gnagare och vildkatter som utgör ett hot mot faunan.
- Släng inga föremål eller avfall i havet.
- Respektera djuren, stör dem inte och ge dem inte mat. Om du ser ett skadat djur kan du ringa 112. Man får inte heller dra upp blommor eller plantor.
- Plocka inte med dig stenar eller annat från naturen. Stapla dem inte för att bygga de så ledsamt välkända tornen med dem.
- Respektera och sköt om de olika elementen i samhället (informationspaneler, räcken, bänkar, belysning...).
- Använd papperskorgar och, om möjligt, sortera soporna.
Etiketter
Etiquetas
3
9
262
262
10045