Playa Blanca

Platsen för avkoppling på södra Lanzarote

Playa Blancas avslappnade atmosfär på södra Lanzarote gör det till en perfekt plats för avkoppling. Ligga i solen eller ta en lugn promenad längs strandpromenaden medan du njuter av solnedgången är bra sätt att få ny energi. Playa Blanca ligger nära nationalparken Timanfaya och stränderna Playas de Papagayo och har en småbåtshamn där det går båt till ön Fuerteventura.

Koppla av vid havet i Playa Blanca

I Playa Blanca finns det stränder för alla smaker året runt. Det ligger många typer av hotell att välja mellan i närheten och restauranger när du behöver fylla på med ny energi. På eftermiddagen kan du besöka någon av modebutikerna samtidigt som du andas in den friska havsbrisen. Eller varför inte njuta av en uppiggande kaffe för att göra din dag på stranden alldeles perfekt?

Accommodations
Beach
Commercial zone
Has catering
Nightlife
Public transport
Historic center
Port
Localidad
Playa Blanca

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
- Lämna aldrig någon form av avfall i omgivningen, detta inkluderar fimpar. Matresten bidrar till förökning av gnagare och vildkatter som utgör ett hot mot faunan.
- Släng inga föremål eller avfall i havet.
- Respektera djuren, stör dem inte och ge dem inte mat. Om du ser ett skadat djur kan du ringa 112. Man får inte heller dra upp blommor eller plantor.
- Plocka inte med dig stenar eller annat från naturen. Stapla dem inte för att bygga de så ledsamt välkända tornen med dem.
- Respektera och sköt om de olika elementen i samhället (informationspaneler, räcken, bänkar, belysning...).
- Använd papperskorgar och, om möjligt, sortera soporna.
Etiketter
Etiquetas
3
9
262
262
10045