Costa Teguise

Sol, stränder, windsurfing och avkoppling på östra Lanzarote

Den frihet man känner här i den lilla turistorten Costa Teguise, på östra Lanzarote, är precis det du behöver när du vill släppa taget om vardagen. På de fyra naturstränderna finns det plats för både avkoppling och windsurfing året runt. För den resenär som vill lära känna Lanzarote är Costa Teguise ett perfekt ställe att bo på, då det finns många sevärdheter i närheten.

Roliga aktiviteter för alla

Costa Teguises lugna atmosfär blir ännu mer påtaglig när du promenerar längs dess gator eller genom Pueblo Marinero. Här finns ett stort utbud av restauranger, en marknad som du kan besöka onsdagar och fredagar samt livemusik som du kan lyssna på till solnedgången. De olika windsurfinghändelserna som pågår året runt är i sig också en sevärdhet. Reser du med barn är Jablillos strand den bästa. Vill du njuta av sport och en lugnare miljö är golfbanan ett bra sätt att tillbringa dagen.

Accommodations
Beach
Commercial zone
Has catering
Nightlife
Public transport
Historic center
Localidad
Costa Teguise

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
  • Lämna aldrig någon form av avfall i omgivningen, detta inkluderar fimpar. Matresten bidrar till förökning av gnagare och vildkatter som utgör ett hot mot faunan.
  • Släng inga föremål eller avfall i havet.
  • Respektera djuren, stör dem inte och ge dem inte mat. Om du ser ett skadat djur kan du ringa 112. Man får inte heller dra upp blommor eller plantor.
  • Plocka inte med dig stenar eller annat från naturen. Stapla dem inte för att bygga de så ledsamt välkända tornen med dem.
  • Respektera och sköt om de olika elementen i samhället (informationspaneler, räcken, bänkar, belysning...).
  • Använd papperskorgar och, om möjligt, sortera soporna.
Etiketter
Etiquetas
3
9
262
262
10045