Puerto Naos

När du vill koppla av vid havet
I turistorten Puerto Naos kan man njuta av semestern på tre olika sätt. Det första sättet är vid havet omgiven av bananplantager, om det är lugn du är ute efter. Förutom Puerto Naos egna strand finns det också flera vikar i närheten att utforska innan du får ny energi av utsökt bläckfisk. I mysiga och pittoreska Puerto Naos är man långt bort från turistmassorna, eftersom det till stor del är en lokal semesterort.
Skärmflygning och dykning på La Palma
Ett annat sätt att lära känna Puerto Naos är från luften. Det gäller för dem som vågar testa skärmflygning över en av de mest soliga platserna på ön och njuta av ön ur ett fågelperspektiv. Det sista sättet att njuta av Puerto Naos är från under vattenytan. Havslivet längs kusten imponerar alla dykentusiaster och är perfekt för dig som vill testa fridykning. Puerto Naos är därför en destination för dig som vill ha förstklassiga aktiviteter för hela familjen och särskilt lugn och ro.
Localidad
Puerto Naos

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
- Lämna aldrig någon form av avfall i omgivningen, detta inkluderar fimpar. Matresten bidrar till förökning av gnagare och vildkatter som utgör ett hot mot faunan.
- Släng inga föremål eller avfall i havet.
- Respektera djuren, stör dem inte och ge dem inte mat. Om du ser ett skadat djur kan du ringa 112. Man får inte heller dra upp blommor eller plantor.
- Plocka inte med dig stenar eller annat från naturen. Stapla dem inte för att bygga de så ledsamt välkända tornen med dem.
- Respektera och sköt om de olika elementen i samhället (informationspaneler, räcken, bänkar, belysning...).
- Använd papperskorgar och, om möjligt, sortera soporna.
Etiketter
Etiquetas
5
9
262
262
10045