Puerto Rico

Havsutsikt som ger livskvalitet

Att vakna upp till havsutsikt, äta frukost vid stranden och njuta av solen, som alltid lyser över Puerto Rico, väntar på den som väljer att komma hit. Den mysiga byn ligger i Mogán på södra Gran Canaria och är känd för sina vita hus som klättrar längs bergssluttningen och ser ut att gå ihop med den vita sanden. Havet är lugnt året runt, och hamnen är en perfekt utgångspunkt för delfinsafari från en yacht.

Strand, restauranger och golf på södra Gran Canaria

Bland köpcenter, kaféer och pubar finns många möjligheter att njuta av lokala produkter och smaker. Den närmaste golfbanan är dessutom perfekt för dig som vill testa på sporten och nås med bil på mindre än fem minuter. De goda transportmöjligheterna och strandens faciliteter gör dessutom att många av öborna kommer till Puerto Rico för att tillbringa en dag i solen.

Accommodations
Beach
Commercial zone
Has catering
Nightlife
Public transport
Port
Localidad
Puerto Rico

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
- Lämna aldrig någon form av avfall i omgivningen, detta inkluderar fimpar. Matresten bidrar till förökning av gnagare och vildkatter som utgör ett hot mot faunan.
- Släng inga föremål eller avfall i havet.
- Respektera djuren, stör dem inte och ge dem inte mat. Om du ser ett skadat djur kan du ringa 112. Man får inte heller dra upp blommor eller plantor.
- Plocka inte med dig stenar eller annat från naturen. Stapla dem inte för att bygga de så ledsamt välkända tornen med dem.
- Respektera och sköt om de olika elementen i samhället (informationspaneler, räcken, bänkar, belysning...).
- Använd papperskorgar och, om möjligt, sortera soporna.
Etiketter
Etiquetas
2
9
262
262
10045